High Bay Lights Joyglow

 

Enkele belangrijke aspecten inzake  de

Joyglow High Bay Lights met allure !

 

high-bay-lights-joyglow

 

Productie in eigen beheer.

Deze High Bay Lights worden door onze fabriek in eigen beheer gemaakt en vertegenwoordigen een aantal eigenschappen die niet alleen uniek zijn maar de kwaliteit zeer ten goede komen.

Verbruik t.o.v. industriële natriumlampen

De Led High Bay lampen worden veelal gebruikt in grote magazijnen of fabriekshallen en vervangen de wel bekende gasontladings- of natriumlampen voor plaatsing meer dan 10 meter hoogte. De natriumlampen verbruiken vaak rond de 400 Watt per stuk en hebben slechts ca. 8.000 branduren. Met onze Led High Bay lampen wordt minder dan 45 % van de normale energie verbruikt en zal de levensduur meer dan 100.000 branduren zijn!  Dus ook een grote besparing op dure vervangingskosten. Joyglow werkt nauw samen met San’an voor de productie van de modernste led chips. De kwaliteit die ze maken is in vele opzichten uniek en zeer stabiel.

Lumen output

De sleutel naar een goede ledverlichting is echter de all-over-structure met een goede driver (voeding) die er voor zorgt dat de leds in perfecte omstandigheden kunnen functioneren met een maximale Lumen output. Vele soorten andere chips voldoen niet aan die norm en zullen enige tijd na gebruik, afhankelijk van de kwaliteit, zeker uit vallen. Een perfecte chip is niet alleen zalig makend maar het handelt om een combinatie van factoren voor een optimale werking.

Drie unieke technische voordelen

  1. Het volledige aluminium lichaam van de kap wordt gebruikt als koellichaam zodat de led-chips niet meer afhankelijk zijn van een afzonderlijk ingebrachte heat-sink.
  2. Plaatsing in een 100% vacuüm omgeving die bovendien de extreme IP 68 bescherming biedt.
  3. De efficiency van de voeding (driver) is ca. 97%. De voeding zorgt ervoor dat de 220 Volt wisselspanning wordt omgezet naar gelijkstroom. Bij dat omzetten heb je altijd verlies die zo klein mogelijk moet zijn. Een efficiency van 97% is uitermate hoog en is een waarde die insiders verbaast en nagenoeg onmogelijk wordt geacht.

Andere belangrijke aspecten:

  1.  De Power factor is 0,99.  De Power Factor is de verhouding tussen het werkelijk opgenomen vermogen en het schijnbaar vermogen.  Deze harmonische vervorming kan storingen veroorzaken en is extra belastend voor de installatie. De Power factor wordt ook wel Arbeidsfactor genoemd en is altijd een getal tussen 0 en 1.  Een waarde van 0,99 is dus een kwaliteitswaarde van 99%.
  2. De efficiency gaat tot 115 Lumen per Watt. Het aantal lumen van een lichtbron is bepalend voor de lichtafgifte. De verhouding tussen de lichtafgifte in Lumen en het gebruik in Watt wordt de efficiency genoemd. Waarden van 80 Lumen per Watt voor led verlichting worden normaal genoemd zodat 115 Lumen per Watt extreem gunstig is in het verbruik.
  3. De Junction temperatuur is 35 graden. Een led zet elektrische energie om in licht. Alhoewel LED’s relatief efficiënt zijn wordt een gedeelte van de energie omgezet in warmte waardoor de temperatuur van de chip stijgt. Hoe lager we deze temperatuur kunnen houden des te langer gaat de chip mee en dus de levensduur van de leds. Door onze uitgekiende techniek weten we deze temperatuur te limiteren tot 35 graden Celcius wat tot op heden nagenoeg niemand heeft kunnen realiseren.
  4. Beschermingsgraad IP68. De IP-classificatie staat voor International Protection en is een methode waarmee de beschermingsgraad van LED-lampen wordt aangegeven. De IP waarde geeft aan hoe goed de ledverlichting bestand is tegen binnendringen van water, voorwerpen, stof en hoe deze mechanisch bestendig is. De hoogste beschermingsgraad is IP68 en is volkomen drukwaterdicht.
  5. Het gewicht is 1,5 tot 2 kg. Omdat wij andere systemen gebruiken hebben we geen zware heatsink nodig. Dit bevordert een gunstige en gemakkelijke plaatsing aan het plafond. Normaal zou een vergelijkende lamp ca 10 kg. wegen.
  6. Garantieperiode is 5 jaar. Wij zijn overtuigd geen storingen te krijgen en een lange levensduur. Zou het ooit eens gebeuren dat er een defecte lamp zou zijn, behalve ten gevolge van transportschade, dan willen we deze beslist terug voor nader onderzoek.

 

mmexport1411457011408mmexport1411457026169