Joyglow

Joyglow-logo

 

 

Joyglow  is  de uitvinder en leider van een  technologie voor  de wereldwijde super-high-power LED lichtbronnen.  

Joyglow Opto heeft zich gericht op de ontwikkeling van  de ultra-high-power LED-koeling en heeft verder een speciale technologie voor de afdichting van leds  en dimsystemen ontwikkeld.  Joyglow Opto heeft daarbij volledig onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten verworven voor een LED lichtbron van 1500W en heeft daarmee het record verworven van de hoogste graad voor  industrie lichtstromen.

De laatstgenoemde techniek wordt toegepast in enorme projectie apparatuur met een betrekkelijk lichte motor en werd vervolgens dienaangaande geprezen in vele  industriële gelegenheden en bij andere  belangrijke gebeurtenissen zowel in binnenland  als buitenland.

Enkele projecten  waren de Shanghai World Expo openings-en sluitingsceremonie maar ook  waren er de toepassingen bij de Olympische Spelen. Verder toepassingen van in Peking-gerelateerde activiteiten, de openingsceremonie van de Achtste Nationale Paralympische Spelen en van de 11e Nationale Spelen, de  Independence Day van Maleisië alsmede toepassing bij de viering van de Saoedische koninklijke familie en het West Lake International vuurwerk.  Dat we te maken hebben met High Technical Professionals moge ook blijken uit het feit van de levering van special high spot lights voor de Shanghai Tower waarvoor Philips en Osram niet de juiste oplossing konden bieden.

Op basis van een voortdurende streven naar innovatie, zal binnenkort  zelfs  de 5000W ultra-high-power LED lichtbron van Joyglow’s  in de markt komen, waardoor de LED lichtbron technologie opnieuw een hoogtepunt heeft bereikt.  

In de afgelopen jaren heeft Joyglow reeds  de volwassen technologie van super-high-power LED-verlichting in het gebied van de algemene verlichting geïntroduceerd  en vervolgens met succes de optische motor modules voor Outdoor Spots, straatlantaarns, tunnel lichten, pole lampen, etc. ontwikkeld.   

Joyglow  realiseerde verder een aantal projecten, zoals de lezing hal van de Centrale partij School, het notaris Bureau van de provincie Zhejiang,  maar ook de straatverlichting in Jiamusi, Zhuanglang, India mijnstreek etc .

Aan Joyglow Opto in combinatie  met  Zhejiang Joyglow Opto,  Hangzhou Joyglow Media,  Shanghai Joyglow Landschap en het R & D team met daarbij geïntegreerd 12 optische, elektronische, thermische en mechanische professoren  is vergunning verleend voor 2 octrooien van gedane uitvindingen, 15 gebruiksmodel octrooien, 4 Amerikaanse octrooien, en 2 PTC.

Joyglow Opto is uitgeroepen tot het bedrijf  met  de meest succesvolle technologische innovatie in Hangzhou door de nationale beoordelingscommissie van high-tech bedrijven. Grote projecten op provinciaal niveau waren de National Science and Technology Innovation Fund voor het MKB met de wetenschappelijke en technologische vooruitgang awards voor nationale wetenschappelijke en technologische projecten.

Joyglow Opto  industrie heeft als basis een werkplaats van 15000 vierkante meter waarvan  1000 vierkante meter ruimte is voor presentaties.   Er is momenteel echter 30 hectare grondoppervlak aangekocht voor aanbouw voor een nieuwe fabriek.

Een steeds verder gaande ontwikkeling  is voor Joyglow Opto  een uitdaging  alsmede het produceren van LED lichtbron modules voor een nieuwe generatie van LED-producten.