LED TL BUIZEN

XL logo 2012

LED TL buizen met groots gezond licht. 

De XL-Led-TL buis heeft een hoog rendement en laag energieverbruik.

Europees geplaatst in de topklasse. Productie in eigen beheer.

  Actiekorting 10 % voor LED TL.

BUTTON-PRIJSLIJST

 

  • Onze LED TL buizen voldoen aan de allerhoogste normen wat betreft veiligheid, duurzaamheid en efficiency zoals steeds weer blijkt uit de testrapporten.
  • Onze technologie kan als volwassen worden beschouwd door vergaand onderzoek en een ervaring van vele jaren.
  • Het klachtenpercentage is bijgehouden en bedraagt in genoemde periode minder dan 0,05% waarbij de echte reden voornamelijk voortkwam uit transportschade.
  • Op grote schaal worden de genoemde  buizen gedurende twee jaar  geleverd in USA  waar men niet alleen zeer tevreden is maar bovendien is er nog nooit één buis geretourneerd. Dit komt mede door onze volautomatische productie waardoor  er sprake is van een volkomen constante kwaliteit.
  • Er sprake van een continue durende eindcontrole om  alle risico’s uit te sluiten.

 

Peter-Macco

XL-LED-TL buizen bij Peter Macco te Utrecht.

*

*

 

**De lage prijsstelling  voor dit top product is

**mogelijk doordat vele onderdelen in eigen

**beheer worden geproduceerd , de vergaande

**automatisering en door gebruik te maken

**van de juiste faciliteiten.

 

Enkele belangrijke kwaliteit aspecten inzake onze XL-LED-TL buizen:

DRIVER

Een essentieel onderdeel van een led TL buis is de driver (voeding). Wij gebruiken voor onze Led TL buizen  een voeding waar onze fabriek jarenlang  ervaring mee heeft met een uiterst constante stroomweergave en die daarnaast buitengewoon stabiel blijkt te zijn.

De driver is schokvrij en bestand tegen spanningswisselingen in het lichtnet.  De driver heeft bovendien een hoge Power Factor Correction d.w.z. een extra filter die verantwoordelijk is voor de correctie van de arbeidsfactor en er voor zorgt dat er geen onnodig vermogen wordt verbruikt wat een lagere energierekening betekent.

LED CHIPS

De led chips die we voor deze Led TL buizen gebruiken komen zijn de oorspronkelijke 2835 chips. Dus geen goedkope imitaties maar chips met een hoge efficiency  en een helderheid van 22 tot 25 Lumen per led met een koperen ondergrond en een  1.0 mil gouden bedrading in plaats van een goedkope metalen bedrading dan wel dat slechts een gouden legering wordt toegepast.

MELKWITTE KAP

Belangrijk is ook onze plastic melkwitte  kap die voor een diffusie van het licht zorgt. Deze is dikker dan gebruikelijk en zorgt voor een meer egaal licht in de TL buis wat de gezondheid bevordert.

ALUMINIUM

We gebruiken voor de achterzijde een kwalitatief hoogwaardige aluminium soort met een dikte van 0,6 mm en toepassing van een precisie oxidant proces waardoor ongewenste aantastingen worden voorkomen.

AANSLUITING

De beide pinnen aan de uiteinden van de led TL buis zijn gemaakt van solide koper in plaats van holle pinnen zoals veel worden gebruikt.

VERPAKKING

Zelfs aan de verpakking wordt veel aandacht besteed omdat alle buizen eerst worden verpakt in transparant plastic en vervolgens in stevige kartonnen kokers.

 

2LED TL buizen zoals een

professional verwacht!

*

*


Wij hebben voor u een speciaal calculatie-programma gemaakt in excel.

Hierbij kunt U exact zien wat de kosten en besparingen zijn in uw specifieke situatie. 

Door onderstaande tabel in te vullen wordt dat u vrijblijvend toegezonden.


Calculatieprogramma aanvragen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)