San´an

Sanan

 

San’an Optoelectronics Co, Ltd is China’s oudste en grootste onderneming voor de productie van ultra-hoge heldere LED epitaxiale producten en chips met optimale kwaliteit. Ze ontving de “National Model Project van high-Tech Industrialisatie “van de Nationale Ontwikkeling en Hervorming Commissie,” het toonaangevende bedrijf in Semi-Conductor Verlichting projecten “van het ministerie van Wetenschap en Technologie van de Volksrepubliek China.

San’an heeft een hoog kaliber, deskundig team dat is samengesteld uit toptalenten in opto-elektronische technologie uit Amerika, Taiwan, Japan en het vasteland van China. Ze hebben aangevraagd en verkregen meer dan 200 octrooien en gepatenteerde technologieën, waarvan er de eerste in aanverwante gebieden in China zijn.

San’an eist van zijn werknemers een strikte naleving van de normen van internationale kwaliteit management systemen en internationale milieu-management systemen uit te voeren. Door deze inspanningen zijn aan het bedrijf de IS090001 kwaliteits certificaten uitgereikt.

San’an’s producten worden op grote schaal gebruikt voor binnen-en buitenverlichting, verlichting, displays, verkeerslichtlichten, elektronica en ruimtevaart, zonne-energie, en andere gebieden. De producten worden gebruikt in binnen- en buitenland, en hebben een uitstekende reputatie van klanten over de hele wereld.

 

De samenwerking tussen San’an en Joyglow heeft tot doel met de juiste ingrediënten een maximale kwaliteit te realiseren.